Võistlustulle astuvad sportlased

ÄP 23. märts 2001, 00:00

Laupäeval jõuab kuuliveeretamise järg sportlaste kätte.

Neljast turniirist koosnev sari Prominent Bowling selgitab parimad keeglikäed muusikute, näitlejate, sportlaste ja poliitikute hulgast. Kaks esimest etappi on edukalt läbitud ning homme jõuab võistlusjärjekord sportlasteni. Ürituse projektijuhi Kai Tarmula sõnul on sportlaste valmisolek bowlinguks number üks.

Laupäeval astuvad Pärnu keegliklubis võistlustulle kahevõistlejate/ujujate võistkond koosseisus Magnar Freimuth, Ago Markvardt ja Indrek Sei. Võistkonna neljas mängija on hetkel veel lahtine.

Massiga tulevad lööma raskekaallased ? sumomaadlejad Aap Uspenski, Karl Lõõbas, Anti Peet ja Madis Õunapuu. Pika varumeestepingiga on esindatud Pärnu ESSi võrkpallimeeskond, Delta korvpallurid võistlevad koosseisus Toomas Liivak, Jaanus Liivak, Tanel Tein ja võistkonna manager, teine treener Priit Saaron.

Ka publikul on võimalik koos oma lemmikutega kätt harjutada. Nimelt saab oksjoni korras endale osta võistluskoha meelepärases võistkonnas. Kai Tarmula sõnul seda võimalust seni siiski kasutatud pole.

Võistluste ?peakohtunik? on Sepo Seeman. Bowlingule järgnev afterarty toimub ööklubis UP, kus esinejaks Ultima Thule. Diskoripuldis keerutab plaate DJ Toomas Puna.

Allar Levandi
Mina jään kahjuks võistlusest kõrvale, sest samal ajal toimuvad Eesti MV Otepääl. Võistlejatele soovin: kivi kotti!

Aap Uspenski
Bowlingukuule olen käes hoidnud paar-kolm korda, nii et erilisi kokkupuuteid mul selle alaga eelnevalt ei ole. Arvan aga, et eks seal ole teisigi selliseid. Taolistel võistlustel ei olegi minu jaoks peamine võit, vaid osalemine. Võita tahan ma sumos. Tugevad aga oleme me kaalu poolest.

Magnar Freimuth
Loomulikult ei saa ma teistmoodi öelda, kui et meie võidame. Vastasel juhul oleks see ju reetmine. Suuresti loodan just oma võistkonnakaaslaste peale. Iseenda treenitusastet kommenteeriks sõnadega ? pihta saan.

vol 3, sportlased
24. märtsil Pärnu Bowling Clubis kell 21
pealtvaatajatele tasuta
Pärnu, Aida 5
info (044) 71 096

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:08
Otsi:

Ava täpsem otsing