Sarv: minister Pärnoja vassib ja valetab

23. märts 2001, 07:18

Majandusminister Mihkel Pärnoja vassib ega tea täpselt, milliseid hankeid on erastamisagentuur korraldanud, jääb riigihangete ameti peadirektor Ülo Sarv oma varasemate väidete juurde kindlaks, kirjutab Postimees.

Intervjuus Postimehele ütleb Ülo Sarv, et jääb oma varasemate sõnade juurde:
?Pärnoja vassib, ta ei tea täpselt, milliseid hankeid on erastamisagentuur korraldanud. Tema eilne jutt pressikonverentsil oli küll täielik segadus. Tegelikult on erastamisagentuur korraldanud ühe avatud pakkumismenetluse, mis lõppes kõigi pakkumiste tagasilükkamisega. See konkurss oli erastamisnõustamise TÄISMENETLUSELE selles mõttes, et sisaldas kogu Eesti raudtee erastamisnõustamise teenust?

?See, mida räägib Pärnoja - et oli ainult teine etapp, esimest nagu ei olnudki -, on mulle täiesti arusaamatu. Oli täisteenuse riigihankekonkurss kaheetapilise menetlusega,? räägib Sarv.

Küsimusele, kuidas erastamisagentuur ja majandusministeerium ometi pettuse teed läksid, vastas Sarv, et ilmselt olid selleks olemas mingisugused subjektiivsed eeldused. Ei oska kuidagi arvata, et selleks võis olla mingeid objektiivseid põhjusi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing