Järvelill: Pärnoja probleemidega peaks tegelema ka erakond

27. märts 2001, 10:38

Riigikogu rahanduskomisjoni liige, mõõdukas Rein Järvelill avaldas imestust, miks avastati viga majandusministri allkirjaga vedelkütuste kvaliteeti käsitlevas määruses alles kümme kuud pärast selle kehtimahakkamist.

Selle möödalaskmise näol on Järvelille arvates tegemist probleemiga, millega tuleb tegeleda ka Mihkel Pärnoja erakonnal mõõdukatel. Samas nentis ta, et Pärnoja ning Jürgensoni puhul pannakse kõik nende arvatavad eksimused ühte patta. See viitab asjaolule, et nende vastu on käimas süstemaatiline rünnak. Samas ei saa kõnealuste ministrite arvatavaid eksimusi Järvelille arvates käsitleda ühe tervikuna.

Tänane Äripäev kirjutab, et majandusminister Mihkel Pärnoja allkirja kandvas vedelkütuse kvaliteeti käsitlevas määruses on eelmisest suvest viga, mis lubas kütusevedajatel kümnete miljonite kroonide võrra vähem riigimakse tasuda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing