Uuritav Pärnoja

28. märts 2001, 00:00

Kui riigihangete amet süüdistas majandusministrit valetamises, andis Mihkel Pärnoja asja kapole uurida. Samas pole ta ise vaevunud uurima, miks hävisid Eesti Raudtee erastamise otsustanud EEA nõukogu koosoleku helisalvestused. Keemia Instituudile andis Pärnoja uurida, kas tema allkirjastatud nn trükiveaga määrus on andnud kütuseettevõtjaile võimaluse riiki petta. Presidendi avaldusele, et vigu teinud ministrid peavad lahkuma, reageeris Pärnoja nii, et enne peab koalitsioon uurima, kas on vigu tehtud, ja kes on teinud.

Kuidagi ettevaatlikuks teeb, kui ühe inimese tegevus nii ohtrat uurimist vajab. Pärnoja on aeg võtta aeg maha ja ise mõelda-uurida, miks see nii on.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing