Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Minister Pärnoja kohtub Pärnus väikeettevõtjatega

28. märts 2001, 09:26

Täna ja homme kohtub majandusminister Mihkel Pärnoja Pärnu visiidil organisatsioonide esindajatega ning peab ettekande Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni (EVEA) korraldatavatel Rahvusvahelistel Ettevõtluspäevadel, teatas majandusministeeriumi pressiesindaja.

Täna kohtub minister Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni Pärnu klubi liikmete ja Tartu Ülikooli majandusteaduskonna vilistlasi koondava Adam Smithi Klubi esindajatega. Samuti osaleb majandusminister Mihkel Pärnoja täna Tartu ülikooli Pärnu kolledzis Eesti Noorte Kommertskoja Pärnu koja avatud üritusel, kus ta esineb ettekandega väikeeettevõtluse tugisüsteemist. Esinemisele järgneb kohtumine Eesti Noorte Kommertskoja presidendi Raul Koniga.

Homme osaleb minister Pärnoja Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni (EVEA) korraldatavatel Rahvusvahelistel Ettevõtluspäevadel, kus ta peab ettekande 'Eesti väikeettevõtlus teel Euroopa Liitu'.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing