Suurettevõtjate organisatsioon vahetab juhti

29. märts 2001, 08:03

Üldkoosolekut pidanud Eesti Suurettevõtjate Assotsiatsioon (ESEA) valis eile senise üheksa liikme asemel oma juhatusse 12 suurärimeest, kes valivad omakorda endi seast 10. aprillil organisatsioonile uue liidri, kirjutab Eesti Päevaleht.

Mitmed allikad pidasid võimalikuks, et siis lõpeb Pakterminaali nõukogu esimehe Aadu Luukase aeg ESEA juhatuse esimehena. ESS Grupi juhatuse esimehe ja ESEA aseesimehe Urmas Sõõrumaa sõnul lepiti juba organisatsiooni loomisel kokku, et üks inimene ei peaks olema juhataja üle kahe valimisperioodi. Luukas on ESEAd juhtinud 1997. aastast.

?Meil on 12 väärilist isikut, kellest igaüks võib olla juhatuse esimees,? rääkis Sõõrumaa. ?Olulisem aga on arengusuunad paika panna.?

Assotsiatsiooni tegevdirektor Jaak Saarniit ütles, et tal puuduvad andmed, nagu teeks keegi juhatuse liikmetest endale valimiskampaaniat. Saarniidu sõnul muudeti eilsel aastakoosolekul ESEA põhikirja. ?Seni valiti juhatus üheks aastaks, mis oli liiga lühike aeg. Nüüd pikendati juhatuse volitusi kahele aastale,? rääkis Saarniit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing