Saku nõukogu jäi väiksemaks

02. aprill 2001, 13:54

Saku õlletehase aktsionärid kinnitasid põhikirjamuudatused, mille kohaselt ettevõtte nõukogu on edaspidi kahe inimese võrra väiksem ehk kuni 5 liikmeline ning nõukogu volitused pikenesid kolme aastani.

Varem oli Saku õlletehase nõukogu 5 kuni 7 liikmeline ning see valiti üheks aastaks.

Saku õlletehase juristi Pille Kaselo sõnul on põhikirjamuudatused tingid sellest, et ettevõte on stabiilse struktuuriga stabiilselt tegutsev ettevõte ning ei ole mõttekas igal aastal uuesti nõukogu valida.

Saku õlletehase aktsionärid valisid uue nõukogu liikmeteks senisessegi nõukokku kuulunud suuromaniku Baltic Beverages Holding AB esindajad Andres Ermi, Vesa Isohanni ja Lars Vegard Voneni ning Tallinna Tehnikaülikooli professori Jaak Leimanni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing