Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Palgad on salajased

03. aprill 2001, 00:00

Vastuseis ühiskonna läbipaistvamaks muutumisele on ikka tugev. Et rahandusministeerium nõuab riigiametnike ja riigi osalusega ettevõtete töötajate palkade avalikustamist, haaravad uppujad õlekõrrestki. Hirm maksumaksja ees teeb leidlikuks. Nt Liikluskindlustusfond oma juhtide palku ei avalikusta, kuna pole äriühing, ütles Ilmar Raudmäe fondist. ?Oleme avalik-õiguslik institutsioon.? Kui palgad pole avalikud, on needsiis üldse õiguslikud?

Eesti Post teatab oma pressiesindaja Ivo Mäggari kaudu, et nemad on hoopiski riigile kuuluv aktsiaselts, seega ei avalikusta nemadki palku, sh peadirektor Tõeleidi oma. Väite absurdusega võistleks ehk vaid turuputkandusest sagedasti kuuldu, et meie ei teagi, kes meie omanikud on.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:20
Otsi:

Ava täpsem otsing