Virtuaalne esmaabi kiirkursus

ÄP 03. aprill 2001, 00:00


www.ww.ee/esmaabi

Esmaabi põhivõtteid tutvustav meditsiinilehekülg on hästi loetav ja kiirelt lehitsetav ka aeglasema internetiühenduse kasutajale.

Praktilist nõu antakse nii jooniste kui ka lühikeste tekstide vahendusel. Kodulehe külastaja saab oma teadmisi värskendada elustamisvõtete kohta, selgitatakse, kuidas peab kannatanut õigesti pöörama ja mida teha ?okis inimesega.

Soojad ilmad ja kevad viivad järjest rohkem inimesi nädalalõppudel loodusesse ja suvekodudesse. Tasuks üle korrata põhiteadmised luumurdude ja põletuste kohta. Kuidas siduda haavu ja lahastada luumurde? Mida teha verejooksu või mürgituse korral? Kõigile neile küsimustele leiab selged ja konkreetsed vastused.

Eraldi alajaotuses saab tellida interneti vahendusel esmaabipakke väikesesse ja suuremasse firmasse, sõiduautodele ja veokitele.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:20
Otsi:

Ava täpsem otsing