Tallinn käivitas hädasolijate abiprogrammi

ÄP 10. aprill 2001, 00:00

9. aprillist kuni 9. maini toimuva heategevuskampaania ajal on kõikidel linlastel võimalus osta Tallinna suurimatest kaubanduskeskustest erinevaid toidu-, esmatarbe- ja riidekaupasid ja anda need kohe kaupluse infopunkti või kassasse. Sealt viiakse need edasi linnaosade sotsiaalabiosakondadesse. Sotsiaaltöötajad, kes tunnevad kõige paremini abivajajaid ja nende vajadusi, jagavad annetused laiali.

Abilinnapea Ants Leemetsa sõnul on iga aasta aprillis linna poolt korraldatav heategevuskampaania saanud traditsiooniks. ?Olukord Tallinnas ei ole oluliselt paranenud ning jätkuvalt on meil inimesi, kes on toimetulekuraskustes,? tõdes Leemets. Eelmisel aastal said Tallinnas toimetulekutoetust 10 000 pere, toimetulekupiiril elavaid inimesi oli aga veelgi rohkem.

Lasnamäe sotsiaalhoolekandeosakonna juhataja Koit Nõlvak ütles, et kõik annetused kuluvad igal juhul ära, sest ainuüksi eelmise kuu jooksul esitas nende linnaosas toimetulekutaotluse 3200 inimest.

Leemets märkis, et kuna tegemist on kvaliteetse kaubaga, siis pole oluline kas toetajad ostavad ainult jahu või kruupe, sest kõik kulub ära. ?Aga ei maksaks unustada, et pühad on tulemas ja lastele kuluks ka mõni ?okolaad,? lisas ta.

Kauba ostmisel võivad abistada soovijad vabalt kasutada oma fantaasiat ja osta kõikvõimalikke kaupasid, alates küpsistest ja lõpetades hambapasta ja riietega. Vastu ei võeta vaid kiiresti riknevevaid kaupasid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing