Keskhaigla: oleme Tamrole võlgu 2,4 miljonit krooni

11. aprill 2001, 16:57

Tallinna Keskhaigla peaarst Andrus Mäesalu kinnitusel on keskhaigla ravimite hulgimüüjale Tamro Eesti ASile võlgu 2,4 miljonit krooni, mitte 4 miljonit, nagu teatas Tamro Eesti peadirektor.

'Eelmisel aastal osutasime raviteenuseid 7 miljoni krooni eest rohkem, kui lepingumaht haigekassaga ette nägi. Suur osa ravist on seotud just silmahaigustega ja just neid ravimeid ostame Tamro Eestilt,' ütles Mäesalu.

'Tänase seisuga on meil üle maksetähtaja läinud arveid 2,4 miljoni krooni eest. Ühes kuus ostame Tamrolt ravimeid ligi 800 000 krooni eest,' lisas Mäesalu. 'Oleme valmis maksegraafikuid koostama, me pole kordagi Tamro Eestile öelnud, et me ei kavatse oma võlgasid maksta.'

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing