Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

USA majandus surnud kassi ja tõusu vahel (Äripäeva TV börsikomentaar)

Inno Tähismaa 11. aprill 2001, 12:06

USA majanduse arengut iseloomustav väärtpaberiturg, mis viimase aastaga on kaotanud pea poole oma väärtusest, on viimastel päevadel pööranud kindlamalt tõusule.

Praegu veel ei saa öelda, kas tegemist on järjekordse surnud kassi põrkega (kuna hinnad on tõusnud mitu päeva järjest) või tõusule pööranud turuga (tõus on kestnud liiga lühikest aega), ent näib, et ettevõtted on kõige kehvema aja üle elanud ja nüüd võib oodata vaid positiivseid sõnumeid.

Eesti omast miljon korda suurema USA majanduse ja börsi arengute üle diskuteerivad Äripäeva TV kaamera ees ajakirjanikud Peeter Koppel ja Inno Tähismaa, vaata <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?stream=274>.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing