Neljapäev 27. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Norma omanikud toodavad jäätist

16. aprill 2001, 00:00

Mai keskel hakkab Norma Liikmete ASile kuuluv AS Balbiino tootma pankrotistunud Raku karusloomakasvatuse hoonetes jäätist. Tootmisse investeeriti 20 miljonit krooni, projekti tasuvusajaks plaanitakse neli aastat. ?Ni?? on olemas heal kodumaisel jäätisel, mis on lääne tasemel kvaliteediga ja Eesti tasemel hinnaga,? rääkis Balbiino juhataja Aarne Solvak. Ta lisas, et Balbiino kardab Valiot, kes võib siia paisata tohutu investeeringu, teha dumpingut, Eesti piimatööstuse välja suretada ja siis hinnad lakke kruvida.

Hetkeseis: Jäätisetööstus on Eesti toiduainetööstuse üks kiiremini arenenud haru. Kartused, et Valio hakkab turgu kontrollima ei ole täitunud. Eesti turul on edukad olnud just kohalikud tootjad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing