Microlinkis mitmed personalimuutused

26. aprill 2001, 17:37

IT-firma Microlink nõukogu valis oma uueks esimeheks Kristjan Kalda (29), kes esindab ettevõtte üht suuremat aktsionäri Baltic Investment Fund"i.

Kalda on fondi juhtiva Baltcap Management"i partner.

Kalda vahetas sel ametikohal välja Kanada eestlase Erich Rannu (79), kes oli Microlinki nõukogu esimees 1998. aasta suvest, kui firma ühines Astrodataga (nüüdse nimega Astro Holding).

Astro Holding on samuti üks MicroLinki suuraktsionäre ja Rannu tema tuumikaktsionär.

MicroLinki aktsionärid kinnitasid ka Edvins Karnitise tagasiastumise nõukogu liikme kohalt. Läti majandusministri nõunik Karnitis esitas tagasiastumissoovi juba läinud aasta novembris, olles valitud nõukogusse augustis.

Muutuste järel kuulub Microlinki nõukokku viis liiget: Kristjan Kalda (BIF), James Syme (Baltic Republic Fund), Erich Rannu (Astro Holding) ja Hanno Haamer ning Rainer Nõlvak (MicroLinki asutajad ja eraettevõtjad).

Märtsis nimetas Microlink ka kaks uut juhatusse liiget: Peter Priisalmi ja Aivar Paalbergi.

Pärast muutusi kuuluvad juhatusse Allan Martinson (juhatuse esimees), Jaak Anton (suurklientide lahenduste divisjoni juht), Aivar Paalberg (ärimüügi divisjoni juht), Ville Jehe (Delfi portaali juht), Peter Priisalm (corporate finance manager), Janis Bergs (MicroLinki Läti tütarfirma Fortech juht) ja Normunds Bergs (tütarfirma SAF Tehnika juht).

MicroLink on Baltimaade suurim IT- ja internetiettevõte, mis tegeleb süsteemiintegratsiooni ja tarkvaraarendusega, IT teenuste ja müügiga, arvutitootmisega, telekommunikatsiooni- ja andmesidelahendustega ja uue -meediaga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing