Olerex: kütuse hind püsib piiri peal

27. aprill 2001, 11:56

Eesti turul kaheksas tanklas opereeriva AS Olerex nõukogu esimehe Toomas Vaarmanni hinnangul on autokütuse jaehind piiril, millest allapoole enam minna ei saa. 'Seetõttu tundub mõnede konkurentide madalam hind musta maagiana,' ütles ta.

Neste hinnalangetamist analüüsides sõnas Vaarmann, et ilmselt on tegemist firma strateegiaga ja sellega tuleb arvestada. Samas ütles Vaarmann, et Nestet ei saa siiski lugeda kõikide hinnalangetamiste algatajaks. 'Aga alati on see keegi suurtest.'

Hinnalangetamisega kaasaminekut kommenteerides ütles Vaarmann, et Olerexi ketil ühtset fikseeritud hinda pole ja otsused tehakse konkreetses piirkonnas kujunenud olukorda arvestades. 'Käib pidev kassi-hiire mäng,' tõdes ta.

Suuri hinnakampaaniaid pole Olerexil Vaarmanni sõnul võimalik teha. Parim reklaam on kliendi usaldus,' ütles ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing