Jaapani keskpanga juht võib sel nädalal tagasi astuda

30. aprill 2001, 11:22

Jaapani keskpanga president Masaru Hayami võib sel nädalal tagasi astuda, teatab uudisteagentuur Reuters.

Keskpangale lähedalseisvate allikate andmetel kavatseb Hayami lahkumistaotluse esitada kohe pärast nädalavahetust toimunud seitsme juhtiva tööstusriigi (G7) rahandusministrite ja keskpankade juhtide kohtumist.

76 aastane Hayami, kes asus Jaapani Panga presidendi kohale 1998. aasta märtsis, põhjendab oma enneaegset tagasiastumissoovi kõrge ea ja halva tervisliku seisundiga. Tema ametlik presidendiks olemise tähtaeg lõpeb 19. märtsil 2003.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing