Ettevõtte tulumaks rebib koalitsiooni

03. mai 2001, 00:00

Eile riigikogus esimesel lugemisel olnud ettevõtte tulumaksu kaotav Reformierakonna esitatud tulumaksuseaduse muutmise eelnõu ajas valitsuskoalitsiooni lõhki. Kui enamik maaerakondlasi hääletas eelnõu menetlusse jätmise vastu või loobus hääletamast, olid Koonderakond ja Reformierakond eelnõu edasise arutamise poolt.

Hetkeseis: Reformierakonna ja KMÜ koalitsioon püsis siiski 1996. aasta detsembrini. Kompromiss-seadus - tulumaksuvabastus ettevõtete põhivarasse tehtud investeeringutelt Eesti maapiirkondades (va Tallinn ja mõned Harjumaa vallad), võeti vastu Mart Siimanni valitsemisajal. Täielikult uus (Reformierakonna nägemusele vastav) tulumaksuseadus jõustus 1. jaanuaril 2000.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing