Reede 2. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Leping BRSiga võib sisaldada suurt garantiid

ÄP 03. mai 2001, 23:00

Vedurite ost ei olnud BRSi äriplaanis ja ka erastamisagentuuri nõukogu tegi Eesti Raudteele ettepaneku neid vedureid mitte osta.

Lisaks on riik väidetavalt nõus katma BRSile kogu Valga Külmvagunite Depoo algatatud kohtuasjast tuleneva võimaliku kahju, mis võib küündida 200 miljoni kroonini. Seni pole külmvagunite depood saatnud kohtus edu. Depoo nõuab Eesti Raudteelt 100 miljonit krooni.

Erastamisagentuuri nõunik Väinu Sarnet ütles teleuudistele eile õhtul, et Eesti Raudtee aktsiate ostu-müügileping on konfidentsiaalne ja täpseid numbreid ta öelda ei saa, kuid summalist numbrit pole olemas. Sarnet lisas, et BRSiga on tehtud kokkulepe, et kuni erastamissummade lõpliku ülekandmiseni riigile peab BRS tegema kummagi probleemi suhtes täiendavaid uuringuid.

Samas on TV3 andmetel otsustatud, et kontroll Eesti Raudtee üle läheb BRSile 29. juunil, ehkki ametlik aktsiate üleminek on 31. august.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 18:34
Otsi:

Ava täpsem otsing