Copterline kaalub lende Peterburi ja saartele

04. mai 2001, 07:39

Aasta Tallinna ja Helsingi vahel kopteriliiniga opereerinud Copterline kaalub püsiva lennuühenduse alustamist ka Peterburiga ning reiside korraldamist Helsingist Saaremaale ja Niitvälja golfikeskusesse, kirjutab Postimees.

Copterline Estonia juhi Tõnis Lepa sõnul praegu püsiühenduse suhtes Tallinna-Peterburi-Helsingi kolmnurgal veel midagi kindlat otsustatud pole, kuid seda võimalust kaalutakse. Praegu teeb kopter Eesti ja Soome pealinnade vahel 14 edasi-tagasireisi päevas.

Kindlasti alustatakse aga lende Helsingi ja Niitvälja golfikeskuse vahel ning selle jaoks valmistatakse Niitväljal juba ka maandumisplatsi ette. ?Eestis algab golfihooaeg lihtsalt mõnevõrra varem kui teisel pool lahte ning golfihullude näol oleks meile ka klientuuri.?

Ühenduse loomist kaalutakse ka Saaremaa ja Helsingi vahel. Seni on mõned reisid tehtud Muhu saarele ja nende vastu on huvi rohkemgi üles näidatud. ?Siin on jällegi tegemist jahiseltskondadega, kes golfimängijate kõrval on ühed suuremad tsharterreiside tellijad,? lisas Lepp.

Praegu hoiab Copterline liinil kahte 12kohalist kopterit, kuid sügisel kaalutakse ühe lennumasina juurdeostmist, mis kas lisandub praegustele kopteritele või vahetab ühe neist välja. Kui praegu kasutatavates masinates on üheksa kohta, siis uue kopteriga saab vedada juba 19 inimest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing