Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Saksamaa kantsler surub läbi pensionireformi

07. mai 2001, 12:54

Saksamaa kantsleril Gerhard Schröderil on hea võimalus saavutada sel nädalal parlamendis lõplik heakskiit oma valitsuse kavandatud pensionireformile, mis oli tema valimisprogrammi üks tähtsamaid lubadusi. Nimelt teatasid valitsuse esindajad, et parlamendi teise koja, liidunõukogu enamus kavatseb lõpetada kolm kuud kestnud reformi blokeerimise, kirjutab Financial Times.

Pensionireform näeb ette käivitada järjest vananeva elanikkonnaga Saksamaal riiklikku pensionisüsteemi täiendav kogumispension. Pensionireformi kohaselt kavatseb riik teha kuni 160 miljardi Eesti krooni väärtuses maksusoodustusi neile kodanikele, kes on nõus investeerima 4% oma sissetulekutest erapensionifondi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing