Rakvere lihakombinaat: turule jääb max 20 lihatööstust

08. mai 2001, 13:44

Rakvere lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm ütles äsjalõppenud pressikonverentsil, et pärast euronõuete täitmise tähtaega 2003. aasta 1. jaanuaril jääb Eestisse tegutsema maksimaalselt 20 lihatööstust.

'1. jaanuaril 2003 hakkab kehtima uus toiduohutuse seadus, mis isegi ületab euronõudeid,' rääkis Horm. 'Lihatööstusi, kes tahavad ja suudavad neid nõudeid täita on maksimaalselt 20.'

'Vaatamata euronõuete täitmisele ei õnnestu meil ilmselt oma valmistoodanguga euroturule pääseda ning jääb vaid võimalus müüa sinna liha,' ütles Horm. Tema sõnul kavatseb Rakvere euronõuded ettenähtud ajaks täita ja raha kulub selleks umbes 40 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing