Raeköögi ostnud "esindaja" annab ettevõtte peagi õigele omanikule üle

11. mai 2001, 10:48

Tallinna linnalt üleeile 11 miljoni krooni eest Raeköögi kinnistu ostnud OÜ Escado üks kolmest juhatuse liikmest Aleksei Saaremägi ütles, et õige pea vormistatakse riiulifirma õigete omanike nimele ja tema koos kolleegidega taandub.

'Me saame sellega tasuta reklaami, kui meie nimed käivad igal pool läbi,' vastas ta küsimusele, miks ta koos kolleeg Leonid Agejeviga pidevalt ostupakkumistel osaleb õigete ostjate eest. Vaadake, kui ostja konkurssi ei võida, siis pole ju mõtet riiulifirmat üldse kasutusele võtta ja ümber registreerida, nii hoiab klient kulusid kokku, selgitas ta.

Saaremägi keeldus ütlemast, kes on Raeköögi ostja tegelikult ja kes on see advokaat, kes linnavalitsuses asju käis ajamas. 'Ärisaladus see just pole, aga kardame konkurente,' lausus ta. Samas Raeköögi puhul polnud ühtegi teist pakkujat.

Lisaks Saaremägile on Raeköögi ostjaks praegu Leonid Agejev ja Indrek Ergma, kes samuti töötavad ärikonsultatsioonifirmas Larssen.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing