Maarahva kongressi korraldajad ?okeerisid oma kutsega Võru maavanemat

14. mai 2001, 08:11

Võru maavanem Mait Klaassen sai neil päevil kutse Eesti Maarahva IV Kongressile, kuid kutset avades leidis ta sellelt hoopis endise maavanema Robert Lepiksoni nime, kirjutab Võrumaa Teataja.

Ümbrikul on saatjana kirjas Jaan Kivistik Eesti Agraarökonomistide Assotsiatsioonist Tartus. Kutsujana on kutsel Henn Elmet, Eesti Maarahva Kongressi juhatuse kaasesimees.

?Tunnen mõlemaid mehi ja nemad tunnevad mind, kuid vale nimega kutse paneb küll mõtlema, mida põllumajandusülikoolis üldse mõeldakse ja teatakse Eesti maaelust? See näitab, kui tõsiselt valmistutakse maarahva suurürituseks,? ütles eile Mait Klaassen.

?Olen eelmistel kongressidel käinud, kuid seekord pean kutse Lepiksonile loovutama. Nali naljaks. Jumala pärast ei tahaks seda, et kongressil hakataks hädaldama ja vinguma,? soovib Klaassen ja meenutab aastaid 1993?94, mil ta koostas põllumajanduses valitseva olukorra kohta informatiivse ettekande tollasele peaministrile Tiit Vähile.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing