Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Mootori purustanud bensiin pärines NB Oil Groupist

15. mai 2001, 17:19

Harjumaal Kehra ja Järvamaal Ahula tanklates müügil olnud ebakvaliteetne kütus pärines NB Oil Groupist, kinnitasid OÜ Herm Trade raamatupidaja, kes ei soovinud oma nime öelda ja OÜ Raa Oil Kehra tankla juhataja Viljo Tui.

NB Oil Groupi juhi Sergei Kreiteri sõnul võib olla tegemist sellega, et NB Oil Groupi sertifikaadiga müüdavale kütusele võib olla hiljem midagi juurde lisatud. 'Selliseid lugusid võib meilt ostetud kütusega olla palju,' sõnas Kreiter.

Kreiteri väitel on saab nenede firmast ostetud kütus olla vaid kvaliteetne, sest läbib importimisel kvaliteedikontrolli. 'Meie kütuse kvaliteedis kahtlust olla ei saa,' kinnitas Kreiter. 'Kui midagi on hiljem lisatud, saab seda lihtsalt kontrollida.'

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing