Saue Thermo aktsiad müüdi 6 miljoni eest

15. mai 2001, 10:58

Eile kirjutati Saue Linnavalitsuse ja Fortum Energia AS-i esindajate poolt alla AS-i Saue Thermo 100% aktsiate ostu-müügi leping, mille alusel omandas Fortum Energia AS 100% AS Saue Thermo aktsiatest, öeldakse Saue Linnavalitsuse ja Fortum Energia pressiteates.

Tehingu maht oli 6 miljonit krooni, millele lisandub ostjapoolne investeerimiskohustus summas 12,5 miljonit krooni.

AS Saue Thermo on Saue linna soojusenergiaga varustav ettevõte, mis kuulus enne lepingu sõlmimist 100% Saue linnale.

Fortum Energia AS on Soome energiakontserni Fortum OY Eestis asuv tütarfirma, mis tegeleb Eestis elektri- (Fortum Läänemaa AS, Fortum Viimsi AS) ja soojamüügiga (Fortum Termest AS, Fortum Põltsamaa AS, Rakvere Soojus AS, Viru Energia AS).

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing