Hooaja lõppakord Estonia kontserdisaalis

ÄP 18. mai 2001, 00:00

Eesti Kontserdi traditsiooniline hooaja lõppkontsert toimub reedel, 18. mail Estonia kontserdisaalis ning on seekord pühendatud Richard Wagneri loomingule. Galakontserdil kõlab stseene ooperitest ?Nürnbergi meisterlauljad?, ?Valküür?, ?Tannhäuser?, ?Jumalate hukk?, ?Lohengrin?, ?Tristan ja Isolde?, ?Lendav Hollandlane?. Katkendeid esitavad Rahvusooper Estonia sümfooniaorkester ja koor ning kooriühingu kammerkoor. Dirigent on Paul Mägi, solistideks sügisel Saarbrückenis toimunud rahvusvahelise Wagneri-nimelise konkursi laureaadid Anja Kampe ja Sandra Firrincieli ning Eesti juhtivad Wagneri-hääled Mati Palm ja Jassi Zahharov.

Seoses kontserdiga külastab esmakordselt Eestit Richard Wagneri pojapoeg Wolfgang Wagner, kes on väljapaistev ooperilavastaja.

Hooaja lõppakord ? Wagneri gala
R 18.05.
Estonia kontserdisaal
Piletid 70 ja 100 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing