Kadaka turg ? suurim legaalne muusikaäri

18. mai 2001, 00:00

Kadaka turg on kuulus. Nii kuulus, et sinna on Soome turistide jaoks eraldi bussiliin. Nii kuulus, et seda kauplemiskohta ei pidanud paljuks külastada Eesti pea-, sise- ja kultuuriminister. Politseist oma regulaarreidide ja puistamisega rääkimata. Turul oli Eesti piraatkaubanduse peakorteri kuulsus.

Nüüd aga on turg omandamas uut imagot ? rendileping sõlmiti ühe suurima ja hinnatuima muusikatootja- ja turustaja Kaljuste Music Shopiga. Turu haldaja sõnul on pakkumisi tehtud ka teistele suurtele muusikafirmadele. Ütlemata ülev ümbersünd ? niisviisi võime varsti Kadaka turust rääkida kui Eesti suurimast legaalse muusika ärist. Ja kunagist piraatlusepesa ei mäleta enam keegi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing