Väikeautod Haapsalus

ÄP 18. mai 2001, 00:00

Haapsalu linnuses toimuval sõidukimessil tutvustavad mitmed autofirmad eelkõige just väikelinna sobivaid sõiduvahendeid. Esmakordselt toimuval automessil on esindatud Peugeot, Mazda, Toyota, Opel, Seat, Suzuki, Hyundai, Daewoo, ?koda, Mitsubishi, Kia, Fiat, Smart, Nissan, Alfa Romeo. Kohal on Hüüru autoklubi oma eriskummaliste sõidukitega. Messi külastab ka Põrnikate Klubi. Ürituse raames on plaanis asutada Austin Mini omanike klubi. Külastajate hulgas viiakse läbi küsitlus, mille tulemusena kuulutatakse päeva lõpus välja Väikelinna Lemmikauto. Päeva juhib Tarvo Krall ning muusikat teeb L? Dorado.

sõidukimess Väikeauto Väikelinnas
P 20.05.
Haapsalu piiskopilinnuses
kl 12?18

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing