Uninet taunib hinnasõda

ÄP Online 22. mai 2001, 00:00

Unineti juhatuse esimehe Markus Nisula sõnul on loomulik, et konkurentsile avanedes telefonikõnede hinnad langesid. ?Kuid fakt on see, et tasuta lõunaid pole olemas ja minu teada ei ole ükski operaator end registreerinud mittetulundusühinguna. Tegu on ju äriettevõtetega ja tarbijad peavad varem või hiljem hinnasõdade kulud kinni maksma. Käesoleval juhul puudutab see enim Eesti Telefoni kliente, sest suurem osa abonentidest paikneb selle operaatori võrgus.?

Selle aasta 31. märtsi seisuga oli Uninetil üle 44 000 lepingulise abonendi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing