Internet ohustab reisibüroode tegevust

23. mai 2001, 00:00

Reisibüroode suurimad probleemid kogu maailmas on seotud kiire IT arenguga, ütles ülemaailmse turismifirmade liitude föderatsiooni president Jacqueline de Rey. Eelkõige tulenevad probleemid kiirest interneti arengust, mis võimaldab inimestel lennupileteid, hotellikohti jt reisibüroode vahendatavaid teenuseid osta otse ilma reisibüroode teenuseid kasutamata. Eesti turismifirmade liidu presidendi Erki Urva sõnul käivad ägedad diskussioonid, kas 30 aasta pärast on üldse reisibüroosid vaja. «Mina väidan sellele vastu,» lausus ta. «Samuti võib öelda, milleks meil arste vaja on, võtame raamatu ja loeme sealt, mis meil viga on.»

Hetkeseis: Vähemasti viis aastat hiljem on Erki Urval endiselt õigus. Hoolimata interneti tormiliset arengust jätkub reisbüroodele endiselt tööd ja leiba.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing