Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ei taha ei turisti-, müügi- ega peamaksu!

24. mai 2001, 00:00

Tallinna finantsdirektori Ahti Kallaste sõnul on rahandusministeeriumi hoiak selline, et linn võiks julgemalt ümber käia oma maksubaasiga. Mis teisisõnu tähendab seda, et kehtestage julgemalt uusi makse. Jutt käib kolmest kohalikust maksust: turisti-, müügi ja ? kujutage 21. sajandil ette ? peamaksust. Abilinnapea Ants Leemetsa sõnul ei muutu järgmisest aastast siiski veel midagi.

Meil on niigi tax-free kaubanduse kadumise oht, mis teoks saades harvendab karmilt turistide arvu. Kui lisada spetsiaalne turistimaks, on veelgi ebasõbralikumat ?esti raske teha. Ka müügimaks on tubli pidur kaubandusele. Peamaks on küll pehmenenud terminiks isikumaks, kuid millised peavad küll olema need pead, mis niisuguseid jaburdusi hauvad?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:32
Otsi:

Ava täpsem otsing