Mundris mehed pilli taga

ÄP 25. mai 2001, 00:00

Rahvusvahelisest sõjaväeorkestrite festivalist võtavad osa kaitseväe orkester, piirivalveorkester ja politseiorkester, külalistest on oodata Gebirgsmusikkorps 8 (Saksamaa), Leningradi sõjaväeringkonna staabi orkestrit ning Rootsi armee trummiorkestrit. Festivali esimesel päeval, 31. mail toimuvad kontserdid Võrus, Viljandis, Põlvas, Elvas, Otepääl ja Põltsamaal. 1. juunil annavad orkestrid vabaõhukontserdi Tartus, samuti saab Emajõe Ateenas vaadata orkestrite suurt vigurmarssimist. Festivali põhikontsert toimub laupäeval Tallinna kergejõustikuhallis, suur vigurmarssimine ja festivali lõpetamine aga pühapäeval Tallinnas Vabaduse väljakul.

Rahvusvaheline sõjaväeorkestrite festival ?Est-tattoo?
31.05.?03.06.
Tallinn, Tartu, Võru, Põlva, Põltsamaa, Viljandi, Elva, Otepää

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing