Baltimaade suurimal arvutite hulgimüüjal rekordkäive

28. mai 2001, 10:04

Balti riikide ja Soome suurima arvutihulgimüüja GNT Grupi esimese kvartali käive oli 1,57 miljardit krooni, teatas GNT Grupp tegevdirektor Mikko Pakkanen täna.

GNT Balti kasvas esimeses kvartalis kolmandiku võrra mullu sama ajaga võrreldes. Selle aasta esimeses kvartalis oli GNT Grupi kogukäive 100,5 miljonit eurot ehk ,57 miljardit krooni, millest Balti riikidele kuulus 24 miljonit eurot ehk 375 miljonit krooni.

Grupi maksude eelne kasum oli 3,23 miljonit eurot ehk 50,5 miljonit krooni, millest Baltikumi kasum moodustas 0,9 miljonit eurot ehk 14 miljonit krooni. Möödunud aasta sama perioodi käive oli 17,5 miljonit eurot ehk 273,7 miljonit krooni.

GNT Eesti tegevdirektor Andres Suitso ütles, et teisel poolaastal on plaanis pöörata suurt tähelepanu ka e-kaubanduse lahenduse täiustamisele, läbi mille praegu tehakse ligi 40 protsenti kogu käibest ja 50 protsenti tellimustest. GNT grupp on suurim arvutikaupade hulgimüüja Soomes ja Baltikumis.

Firma esindab kaubamärke nagu 3Com, Canon, Compaq, EMC, Fujitsu-Siemens, Hewlett-Packard, Hitachi, IBM, Microsoft, NEC, Samsung ja Sony.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing