Tallinnas toimub kõrgtehnoloogia konverents

28. mai 2001, 10:54

AS Estel Pluss ja Rahvusvaheline Elektrotehnikaassotsiatsioon Interelektromash korraldavad Tallinnas tänasest neljapäevani kõrgtehnoloogia tulevikusuundumusi käsitleva konverentsi, teatas Estel Plussi esindaja

Interelektromash ühendab 41 ettevõtet 12 riigis. Organisatsiooni tegevuse põhieesmärkideks on uusimate teaduslik-tehniliste uuringute tulemuste kiirem ellurakendamine ja tootjate koopereerumine, kogemuste vahetamine elektrotehnika valdkondades, ühiste turundus- ja hankeprojektide arendamine.

Konverentsil osaleb sel aastal 15. riiki, sh Saksamaa, Prantsusmaa, ?veitsi, T?ehhi, Venemaa, Ukraina jt esindajad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing