Uninet kavatseb hakata pakkuma telefoniteenuseid ADSLi kaudu

29. mai 2001, 15:33

juhatuse esimees Markus Nisula ütles, et firma plaanib hakata pakkuma lähema aasta jooksul ADSL põhjal ka telefoniteenuseid.

<pilt#MarkusNisula.jpg#ASi Uninet juhatuse esimees Markus Nisula#150#209#0> 'Viimasel ajal oleme ADSL võrku pidevalt laiendanud ja juurde ehitanud, sellele teenusele pöörame üha rohkem tähelepanu, et tulevikus pakkuda ADSL võrkude kaudu ka telefoniteenuseid,' rääkis Nisula. 'Praegu on Unineti ADSLi võrguga kaetud umbes pool Tallinna - kesklinn ja 'mägede' algus.'

'Kõige rohkem kasu saab klient siis, kui ta saab ühendada andmeside ja telefoniside, see on odavam kui praegused lahendused,' sõnas Nisula. 'Väiksed ja keskmised firmad saavad reaalselt loobuda Eesti Telefoni teenustest.'

Uninet alustas ADSL internetiühenduste pakkumist 1999. aastal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing