Hinnad kutsuvad üldmobilisatsioonile

Kaido Einama 31. mai 2001, 00:00

Maikuus on toimunud kodumaiste ja välismaiste arvutite hindadega ostjale meeldiv muutus. Nüüd, mai lõpus on asi aga veel tõsisemaks läinud: ka sülearvutid hakkavad hinnalt konkureerima lauaarvutikomplektidega.

Odavnenud on pea kõigi tootjate arvutimargid, palju on see põhjustatud ka AMD protsessoriga arvutite sooduspakkumistest.

Odavama hinnaklassi kodumaised arvutid langesid üle tüki aja jälle isegi koos monitoriga alla 10 000 krooni piiri. 17-tolliste kõrval on hämmastavalt elujõulised veel ka odava hinnaklassi 15tolliste monitoridega komplektid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing