Kõige peresõbralikum ettevõte on Eesti Post

31. mai 2001, 13:13

Täna keskpäeval kuulutasid ajaleht Äripäev ning ajakiri Pere ja Kodu Pirital Lillepaviljonis välja Eesti kõige peresõbralikumad ettevõtted 2001. aastal. Esikoha sai AS Eesti Post.

Peresõbraliku Ettevõtte tiitli said ka AS Sangar, AS Esmofon, AS Remedia, AS Eesti Telefon, AS Rationel Eesti, AS Loksa Laevatehas, AS Tallinna Soojus, AS Paikuse Saeveski ja AS Media House. Nimetatud firmad jõudsid TOP 30 järjestuses 10 parema hulka.

Parimad selgusid ajalehe Äripäev ning ajakirja Pere ja Kodu ühises küsitluses, mis korraldati aprillis.

Küsitluses osalesid Äripäeva TOP 100 kuuluvad ettevõtted ning firmad, kes omal initsiatiivil soovisid osaleda. Toimetusse laekus 190 firma ankeedid. Uuriti, millised on firmade tavad ja traditsioonid, kuidas töötajaid motiveeritakse ning millised on soodustused töötajatele ja nende pereliikmetele. Küsimustiku ja analüüsi metoodika panid toimetused kokku koos psühholoog Aleksander Pulveri ja juhtimiskonsultant Heiti Pakuga.

Peresõbralike ettevõtete TOP 30 ilmub 1. juunil Äripäeva nädalalõpulisas Puhkepäev.

Sarnast küsitlust on juba 14 aastat korraldanud USA ajakiri ?Working Mother?.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing