Park Avenue sobib kiirustajale

Heidi Vihma 01. juuni 2001, 00:00

Park Hotelli parklas on peaaegu alati ruumi, seetõttu pole kiirustajal ka auto parkimise muret. Kuid söögikoht ise ? vormilt restoran, sisult kiirsöögikoht, toiduelamuselt kusagil kahe vahepeal.

Buffet pakub salativalikut 69 krooni, sooja lõunat 89 krooni ja magustoitu 45 krooni eest. Valides igast midagi, on hinnaks 178 krooni. Salateid on nelja-viit sorti, lisaks liha- ja kalalõigud, marineeritud köögiviljad, mitmesugused kastmed; soojadest roogadest on valida kanapada, kala, lambahautis, lasanje, lisandiks kartul, riis, pasta ja köögiviljahautis. Päevasupp ja paar magustoiduvarianti veel lisaks.

Loetelu on küll pikk, kuid maitserõõmu vähe. Toidud olid leiged, lasanje pudruks muutunud, kook liiga vara ahjust välja võetud. Täielikust läbikukkumisest päästis vaid mõnusalt paks ja kodune kruupidega hapukapsasupp. Siinse toiduvaliku parimat osa ? praelisandeid, toorsalateid ja kastmeid ? kombineerides saaksid taimetoitlased mitmekesise ja maitsva lõuna, iseasi, et sellist varianti hinnakiri ette ei näe.

Mille järgi külastajatel vahet tehti, kellele toidu juurde jooke pakkuda või mitte, ma aru ei saanudki. Kuigi nii mõnegi lõunastaja juurde oli kelneril sagedasti asja ja neile toodi nii veini kui õlut, jäin mina sellisest tähelepanust ilma ja pidin leppima buffet? laualt leitud veega.

Lõpetasin lõuna leige ja seisnud maitsega kohviga ning kiirustasin välja, sest kõrvalasuva kasiino lahtisest uksest kostuv müra oli pea kergelt valutama pannud.

Park Avenue
Tallinn, Kreutzwaldi 23
avatud E?P 12?23
hinnaklass keskmine
veebiaadress: http://www.parkhotel.ee/est/maitsenauding.html
tel (0) 630 5305

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing