Taal alustas operatsiooniga ?Lahesõda?

04. juuni 2001, 00:00

?Mina nimetan Hoiupanga ja Tööstuspanga ühinemist operatsiooniks ?Lahesõda?, kus vaid mõne päeva ja 37 mehe kaotusega löödi puruks maailma neljas armee,? ütleb Hoiupanga juhatuse esimees Olari Taal. Tehing, mille järel sünnib bilansimahu poolest teine kolmemiljardi pank Eestis, on veerema pannud palli, mida on raske peatada. Hoiupank hingab raskel kuklasse Hansapangale.

Hetkeseis: kuklassehingajat polnud Hoiupangast Hansapangale kauaks ? sellenimelist panka Eestis enam pole enam ammu, Hansapank neelas selle alla. Tulid aga veel suuremad kalad, üks neelas alla Hansapanga, teine Tallinna Panga liitnud Ühispanga. Täna on mõlema Eesti suurima panga omandanud kaks Rootsi panka, SEB ja Swedbank, omakorda ühinenud. Olari Taalil on teine väljakutse, toiduainetööstus ? täna juhib ta ASi Ösel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:35
Otsi:

Ava täpsem otsing