Pakosta: võimuliit toetab kindlalt Tõnis Paltsi

04. juuni 2001, 08:03

Tallinna abilinnapea Liisa Pakosta sõnul võib pärast linnavalitsuse koalitsiooni nädalavahetuse kohtumisi olla kindel partnerite toetuses linnapeakandidaat Tõnis Paltsile, kuid opositsiooni toetus on jäänud eelnevalt lubatust nõrgemaks, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Oleme püüdnud neljapäeval tekkinud arusaamatusi ja ülejooksmise probleeme ära kuulata ja lahendada, kuid Palts on täis tegutsemistahet ja vastutusvõimet,? lausus Pakosta.

Abilinnapea sõnul on ta hämmingus selle üle, et keskerakondlaste lubatud toetus uuele linnapeakandidaadile jäi oodatust nõrgemaks.

?Me ei ole kusagil öelnud, et Paltsi kandidaadina ühel häälel toetame,? ütles eile Keskfraktsiooni esimees Toivo Tootsen. ?See on teise poole tahtlik valearusaam. Olen ka praegu seda meelt, et Palts on hea linnapeakandidaat, aga meie kandidaat Savisaar ei ole kindlasti mitte halvem.?

Pakosta sõnul on Savisaar jätkuvalt püüdnud ridu sassi ajada ja segadust külvata. ?Sellest ka tema spekulatsioonid teemal, et Jüri Mõis võiks uuesti linnapeaks pürgida,? lausus Pakosta.

Abilinnapea ütles, et Mõis on erakonnakaaslastele andnud selge lubaduse mitte kandideerida ja avaldanud oma toetust Paltsile. ?Mõis astus ise tagasi ja tal peaks väga äkiline põhjus olema oma seisukohta muuta,? lisas Pakosta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing