Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

TV3 saade ETVst põhjustas viimases sisejuurdluse

04. juuni 2001, 08:14

Eratelejaama TV3 nädalasündmusi koondav saade 'Lõppmäng' ajas riigitelevisiooni juhid marru. ETVs käib uurimine, kes on süüdi selles, et konkureeriva telekanali TV3 võttegrupp telemajja filmima pääses, kirjutab SL Õhtuleht.

'Kummagi valvuri juurest läbi ei tuldud. On tuldud kuskilt kõrvalisest uksest, ametikäigust. Järelikult on kaasaaitaja keegi telemaja oma töötaja, kellel on võimalik sealt uksest sisse saada,' kahtlustab Eesti Televisiooni peadirektor Aare Urm ja tegeleb konkurentidele ukse avanud isiku väljaselgitamisega.

'Karistus oleneb sellest, missugused kavatsused inimesel olid. Raske on ette öelda, et tal olid pahad kavatsused. Aga kui tema soov oli tõesti kahjustada tööandja mainet, siis... See on ka töölepingus sees, et peab olema lojaalne. See on tõsine asi,' ütleb Urm. Samas peab ta ka TV3 salaja telemajja sissetungimist inetuks. 'Meile pole kunagi tulnud pähe, et läheksime ilma luba küsimata mõnda firmasse inimesi häirima,' lisab Urm.

Urm märgib, et ta ei saanud saate mõttest aru ja tema arvates oli saate eesmärgiks lihtsalt kedagi arvustada. TV3-le heidab ta ette ka seda, et saatesse pääsesid ainult negatiivse tooniga intervjuud.

ETVs kirgi üle kütnud TV3 nädalasündmusi koondav saade 'Lõppmäng' oli eetris eelmisel laupäeval peale seitsmeseid uudiseid. Saatejuht Märt Treieri sõnul ajendas neid telemajas saadet tegema parajasti päevakorral olnud ETV rahaasjade seis.

Treieri sõnul läks võttegrupp telemajja Faehlmanni tänava poolsest uksest ja keegi ei küsinud neilt, kuhu nad lähevad. Mingit tagaust ei kasutatud, nii nagu ei olnud ka kedagi neile spetsiaalselt uksi avamas. Võttegrupi sisenemine peaks ju olema nähtav telemaja pääsla kontroll-lindilt, arvab ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing