Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tüür lahkus Tallinna Lennujaama juhatusest

04. juuni 2001, 12:25

Tallinna Lennujaama juhatuse liige ja turundusdirektor Eduard Tüür lõpetab teisipäeval oma kolm aastat kestnud töösuhte lennujaamaga.

'Ma ise ei tunneta seda just otsusena lahkuda, 5. juuni on lihtsalt minu
tähtajalise lepingu viimane päev,' ütles Tüür. 'Otsuse oma lepingut mitte pikendada langetasin juba talvel ning põhjuseid selleks oli mitu. Samas ei olnud ükski neist seotud lepingutingimuste või konkureerivate pakkumistega.'

Osutades muu hulgas mitme argumendi sügavalt isiklikule tekkepõhjale, ei soostunud Tüür oma lahkumismotiive täpsustama. Oma edasise karjääriga seotud valikud ja otsused kavatseb ta langetada alles suve lõpul: 'Sel aastal täitub mul neli aastakümmet maist elu ning üks aatsakümme lennunduslikku karjääri. Loodan seda märkida võimalikult arukate tulevikuotsustega, mille tarvis võib suveks aja maha võtta küll.'

Tüür, kes on hariduselt ühtaegu energeetikainsener ning sotsiaalpsühholoog, ei soovinud spekuleerida lennunduses jätkamise teemadel: 'Olen viimase kümne aasta jooksul lahkunud lennundusest kaks korda sügavalt ekslikus teadmises, et jätkan sootuks mujal. Niisiis võib ilkuda küll, et kui sul langevari ikka ei avane, siis saad elu lõpuni lennata ...'

Varem on Eduard Tüür töötanud ka Estonian Airi turundusjuhina ja Lennuameti peadirektorina.

Tallinna Lennujaama turundust hakkab vähemalt esialgu juhtima senine turundusdirektori asetäitja Sven Ratassepp, uue juhatuse liikme valimine on praegu lahtine.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing