Soojuskiirgur kütab jahedad õhtud soojaks

Heli Lehtsaar 06. juuni 2001, 00:00

Enamasti töötavad kohvikutest ja restoranide terrassidelt tuntud küttekehad konvektsiooni põhimõttel: põleti kütab õhku. Ahi töötab samamoodi: mida lähemal ahjule olla, seda soojem hakkab. Soe õhk tõuseb üles, soojus kaob ja mida rohkem aega kütmisest möödub, seda külmemaks läheb.

Barbecook QuickGlow? infrapunakiirgur ei küta õhku, vaid eraldab infrapunasoojust ? umbes nii nagu päike seda teeb. Soojus jaotub ühtlaselt nii kiirguri vahetus läheduses kui ka mõned meetrid eemal.

Infrapunakiirgur töötab butaan-, propaan- või naturaalgaasiga ning soojusintensiivsus on astmeliselt reguleeritav. Tänu kasutatud PVC ja roostevaba terase kombinatsioonile ja põletile, mida ei ole vaja niiskuse eest kaitsta, võib kiirgur seista väljas. Infrapunakiirguril on rattad all, mis teeb ta liigutamise hõlpsaks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:36
Otsi:

Ava täpsem otsing