Ajakiri Seltskond kaob

06. juuni 2001, 13:53

Alates 17. juulist on Eestis üks seltskonnaajakiri Kroonika, kuhu on koondatud senise kahe seltskonnaajakirja jõud, öeldakse pressiteates.

Kuna ajakirjade Kroonika ja Seltskond lugejaskond on suurel määral kattuv ning ka majanduslikult on otstarbekam anda välja üht seltskonnaajakirja, otsustas mõlemat väljaannet kirjastava AS Ajakirjade Kirjastuse juhatus sulgeda ajakiri Seltskond. Viimane Seltskonna number ilmub 13. juulil.

Juuli keskpaigas ilmuv uuenenud Kroonika saab olema senisest mahukam, sisaldades parimaid seltskonnauudiseid ning põhjalikke portreelugusid Eesti tuntud avaliku elu tegelastest. Uue näo saab Kroonika meelelahutuspakett - telekava, horoskoop, ristsõna.

Kroonika peatoimetajana jätkab Ingrid Tähismaa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing