Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lennuk ei oodanud suurettevõtjaid

06. juuni 2001, 12:53

Eesti suurettevõtjate delegatsioon jäi Kopenhagenis lennukist maha, kirjutab EPL Online.

Eesti Suurettevõtjate Assotsiatsiooni 21 delegatsiooni liiget ja kümmekond muud ärireisijat jäi Frankfurtist väljunud Lufthansa lennuki hilinemise tõttu mõne tunnis eest Kopenhageni lennuväljal Estonian Airi lennukilt maha, samasse allianssi kuuluva lennufirma piloot keeldus mõni minut õhku tõusuga viivitamast.

?Kui meie jõudsime lennujaama ühest otsast teise kell 10.29, siis nägime Estonian Airi rahvusvärvides lennuki saba teleskoobi otsas. Ajavahe oli 10-12 minutit. Meie nähes võeti kahel korral lennuki kapteniga raadioteel ühendust, et ta lennuki tagasi tooks,? rääkis suurettevõtjate assotsiatsiooni esimees Jaak Saarniit. ?Meile oleks piisanud 3-4 minutist, et lennukile pääseda.?

Estonian Air põhjendas oma piloodi otsust edasi lennata sellega, et neil Boeing tüüpi lennukid vähe ja need peavad õigel ajal sihtpunkti pärale jõudma.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing