Kaks kaunist kingitust

08. juuni 2001, 00:00

Valik mõtteteri ja juhatusi, kuidas argiaskelduste tulvas jõuda elu sügavaima tähenduseni. See ilus väike raamat näitab ajatu tarkuse toel, et kõige hinnalisemad väärtused alatasa kiirustavas maailmas on rahu, vaikus ja kannatlikkus.

  • VAIKUSE IIDNE TARKUS
    Helen Exley kinkeraamat
    141 lk, ill, kõva köide

___________________________________________

Tabab oivaliselt tundeid, mis seostuvad väikese lapsega ? armastust, rõõmu, imelist õnne. Beebi on nii kaitsetu. Nii süütu. Ta toob meie ellu hoolimise ja hoolitsuse. See esimeste elupäevade hiilgav ülistus on suurepärane kingitus igale vastsele lapsevanemale.

  • SÜNNI IME
    Helen Exley kinkeraamat
    141 lk, ill, kõva köide,

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing