A. Le Coq toetab jalgpalli miljoni krooniga

08. juuni 2001, 16:13

Täna kirjutasid Eesti Jalgpalli Liidu, FC Flora Lilleküla Jalgpallikeskuse ja A.Le Coq Tartu Õlletehase esindajad alla koostöölepingule, mille kohaselt A.Le Coq Tartu Õlletehas toetab Eesti jalgpalli arengut ühe miljoni krooniga.

A.Le Coq Tartu Õlletehas juhatuse esimees Tarmo Noop peab pressiteate kohaselt koostöölepingu kõige olulisemaks eesmärgiks toetada professionaalse jalgpalli arengut Eestis. ?Samas soovime aidata kaasa ka Eesti tippjalgpallurite järelkasvu koolitamisele,? lausus Noop.

EJL juhatuse liige ja FC Flora president Aivar Pohlak väljendas rahulolu, et ka Eesti suurfirmad on avastanud jalgpalli unikaalsuse ning aina enam hakatakse otsima võimalusi toetamaks Eesti jalgpalli arengut.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing