ESS pakub artikli kirjutanud ÄP reporterile suurepalgalist töökohta

08. juuni 2001, 15:10

Väljendades muret Tallinna parkimiskorralduses kujunenud olukorra üle ning seoses 8. juunil ÄPs ilmunud artikliga ?ESSi parkimistulu suureneb?, teeb AS ESS Eesti ajakirjanik Virkko Lepassalule ja tema infoallikale avaliku tööpakkumise.

ESS Eesti avalike suhete direktor Indrek Lindsalu allkirja kandvas faksis ÄP toimetusele loodetakse, et Lepassalu ja artiklis esinenud asjatundja esitavad turvafirmale oma CV, et saaks sõlmida ?vastastikku kasuliku ja meeldiva töölepingu?.

?Pakume Eesti tippjuhtidega võrreldavat töötasu ning 50-miljonilise parkimiskäibe ületamisel järgmise aasta lõpuks kummalegi miljon krooni preemiat,? seisab teates.

Olukorras, kus selle aasta tegelik parkimiskäive on ca 20 mln krooni aastas ja järgmise aasta suur eesmärk 30 miljonit krooni, on hea teada, et vajalikud lahendused on kellegi peas juba sündinud, seisab pressiteates.

Pahameelt pälvinud artikliga saab tutvuda <#siit=http://www.aripaev.ee/1943/uud_uudidx_194306.html>.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing