Preatoni partner rajab Tallinnasse uue neljatärnihotelli

08. juuni 2001, 12:37

Augustis valmib Tallinna vanalinnas uus 68 toaline neljatärnihotell, mida ehitab Ernesto Preatoni sõbrast itaallane, Preatoni firma hakkab hotelli operaatoriks.

Lisaks uuele hotellile kavandatakse Tallinnasse veel mitmeid uusi majutusasutusi, siiani on plaanid siiski jäänud vaid paberile.

Pro Kapitali tütarettevõte, hotellihaldusfirma Domina Management juhataja Aare Jaanus ütles, et Vana-Posti 11/13 ehitatav 68 toa ja sviidiga hotell Domina City valmib augustis. Hotelli hind on umbes 60 miljonit krooni, kunagi Ernesto Preatonile kuulunud hoone hotelliks tegemist finantseerib itaallane Pier-Paulo Cimatti.

?Hinnad on tänavu nagu kolmetärnihotellidel,? ütles Jaanus. Järgmisest aastast ühtlustuvad tubade hinnad teiste neljatärnihotellide hindadega. Üks kaheinimese tuba üheks ööks maksab uues hotellis 1200-2400 krooni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing