Tartu õlletehas kergitab hinda nädal Sakust hiljem

08. juuni 2001, 14:35

Tartu Õlletehas läheb turuliidri Saku Õlletehase hinnatõusuga kaasa pärast nädalast viivitust ehk 18. juunil.

A Le Coq õlled kallinevad konkurentidega sarnaselt 10-20 senti pudeli pealt. Varem on samasuurest hinnatõusust teatanud Saku ja Viru Õlu. Väiksemad õlletehased jälgivad mängu ja teevad otsuse hinnatõusuks mõne aja pärast.

Tartu Õlletehase Põhja-Eesti müügijuht Margus Liik põhjendas hinna tõstmist nädala võrra hiljem kui põhirivaal Saku Õlletehas seda teeb, suuremate toormevarudega. 'Meil on seetõttu võimalik hinda pisut kauem kinni hoida,' lausus ta.

uudise edastas Sirje Niitra.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing